• Home
  • Praktijkinformatie
  • Reizigersadvisering

Reizigersadvisering

Vanaf heden bieden wij ook reizigersadvisering. Huisarts van der Velden is geregistreerd in het kwaliteitsregister van het LCR en biedt advies op maat volgens de richtlijnen en protocollen van het LCR. Ook zijn wij geregistreerd als gele koorts centrum: voor uw gele koorts vaccinatie kunt u ook bij ons terecht. Op de site van het LCR vindt u al veel informatie ter voorbereiding op uw reis: www.lcr.nl

Procedure:

  • Allereerst vragen wij u het intakeformulier reizigersadvisering van de site te downloaden en te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of in te leveren bij de assistente. U kunt het formulier ook online invullen, onderaan deze pagina. Wij adviseren dit tijdig voor uw vakantie te doen, in ieder geval enkele weken van tevoren.
  • Vervolgens kunt u een afspraak maken voor het adviesgesprek.

De recepten voor vaccinaties en bijvoorbeeld malariatabletten worden verwerkt door Waterrijck apotheek, en niet door uw eigen apotheek. In het algemeen zijn de vaccinaties met een dag leverbaar en worden door de apotheek bij ons afgeleverd. Voor de vaccinatie kunt u dan een afspraak maken.

Kosten en vergoedingen:

Voor het overzicht van de kosten verwijzen wij u naar de prijslijst. Het standaard consult reisadvies kost 25 euro. In het geval van bijzondere reizen ( bijvoorbeeld tropen en/of uitgebreid reisschema ) of mensen die met gezondheidsproblemen op reis gaan hanteren wij een ander tarief. De kosten voor het advies zijn exclusief vaccinaties, medicatie en internationaal bewijs van inenting (gele boekje). Vooralsnog kunt u bij ons alleen contant en het liefst gepast betalen. U krijgt van ons een factuur die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Of de kosten voor reizigersadvisering vergoed worden kunt u nagaan bij uw zorgverzekeraar. ADVIES OM DIT VAN TE VOREN TE CONTROLEREN

Prijslijst reizigersadvisering 2020

Consult reisadvies    € 25
 Consult reisadvies kind t/m 16 jaar  € 12,50
 Herhaalconsult  € 12,50
 Uitgebreid reisadvies*  € 59.07
 Gezondheidsverklaring  € 10
 Internationaal bewijs van inenting  € 3,65
 Folder  gratis

 Vaccinaties Variabel**
*) bijvoorbeeld bij ingewikkelde reizen, mensen met gezondheidsproblemen , langverblijvers etc. Dit is inclusief herhalingsvaccinaties binnen het jaar.
**) de vaccins en medicatie dienen voldaan te worden bij de Waterrijck apotheek. Afhankelijk van uw polis kunt u deze kosten declareren bij uw zorgverzekeraar.

Intakeformulier reizigersadvisering

Vul voor een optimaal advies dit formulier zo volledig mogelijk in, velden aangemerkt met een rood sterretje zijn verplicht. Vink een vakje alleen aan indien dit van toepassing is.

Persoonsgegevens