Spreekuren praktijk

Beste mensen,

Het zijn vreemde tijden. De wereld staat een beetje stil en dat merken we ook in de praktijk. De eerste weken waren hectisch met veel organisatiewerk en kennis vergaren. Inmiddels zijn we enkele weken verder en daarbij valt op dat we behoudens luchtwegklachten nauwelijks meer patiënten zien. We begrijpen goed dat u om ons te ontlasten en ook om de kans op besmetting van u zelf tegen te gaan onze praktijk hebt vermeden de laatste weken. Echter nu een paar weken later maken wij ons toch wel enige zorgen dat klachten die de gezondheid kunnen schaden bij uitstel van behandeling mogelijk nu te laat bij ons komen. Daarnaast zijn er misschien erg hinderlijke klachten die wij toch zouden kunnen oplossen.
WACHT daarom niet te lang !! Er zijn verschillende manieren waarop wij veilig zorg kunnen bieden !

  • U kunt altijd vragen stellen via E -Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • U kunt altijd een telefonische afspraak met ons maken
  • Er is de mogelijkheid van beeldbellen waarvoor u een afspraak kunt maken ( u dient dan op uw gsm de app “Beterdichtbij” te downloaden en een account aan te maken.
  • Mocht het nodig zijn dan kunt u natuurlijk ook een fysieke afspraak maken!!!!! En dat kan VEILIG. We zorgen ervoor dat er maximaal 3 mensen in de wachtkamer tegelijk zijn, mensen met luchtwegklachten zien we op andere tijdstippen en in een andere ruimte!! We nemen extra de tijd voor een afspraak zodat we alles zoveel mogelijk in een keer kunnen afronden. Personeel met luchtwegklachten werkt NIET of ze zijn al getest.

De keuze en afweging blijft natuurlijk aan u en wij begrijpen uw zorgen om mogelijk besmet te raken. Echter wij willen graag voorkomen dat er andere gezondheidsschade ontstaat!! Ik hoop dat ik voldoende duidelijk heb gemaakt dat er voldoende alternatieven zijn. En dat als het nodig is zelfs een fysiek consult veilig kan!! En mocht een verwijzing naar een specialist of het ziekenhuis nodig zijn dan kan ook dat veilig!
Dus stel uw gezondheidsvragen niet NODELOOS uit

Gerard De Bruijn