Dinsdag niet meer aanwezig

Beste mensen,

Ik wil u graag even op de hoogte brengen van een verandering die per half februari gaat plaats hebben. Per 15/02 treedt ik namelijk voor een dag in de week in dienst van de huisartsenopleiding van het VUmc waar ik me ga bezig houden met het begeleiden van groepen huisartsen in opleiding.

Ik ben nu bijna 16,5 jaar fulltime werkzaam geweest in de praktijk. Jaren waarin er in de praktijkvoering veel is veranderd maar ik nog steeds met veel plezier mijn werk als huisarts uitvoer. Wel is het zo dat ik gemerkt heb dat nieuwe prikkels en uitdagingen me helpen om energiek en enthousiast te blijven. Vooral het starten als opleider voor huisartsen in opleiding heeft me veel energie gegeven. Daarnaast doe ik veel werkzaamheden voor de huisartsenpost.

Ik merkte de laatste anderhalf- twee jaar dat ik weer toe was aan iets nieuws en ben daarnaast al een paar keer gevraagd om bij de VU te komen werken.   Al met al reden genoeg voor mij om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Voorlopig voor een jaar om te zien of het van mijn kant en de kant van de VU bevalt.

Voor u betekent het dat ik er op de dinsdagen niet meer zal zijn. Het spreekuur zal dan worden overgenomen door Dokter v.d. Velde. 

De woensdagen ben ik vaak wel op de praktijk en doe ik met name administratieve taken en rijd ik nog veel visites.

Al met al wordt de kans dat u me tegen komt wat kleiner en zult u ook vaker geholpen worden door mijn college dokter v.d. Velde, maar ik zal me voor de volle 100% voor u blijven inzetten en zal zeker door haar op de hoogte worden gehouden. En hoop hiermee energie te houden voor nog een keer 16.5 jaar .

Gerard De Bruijn