Dinsdag niet meer aanwezig

Beste mensen,

Ik wil u graag even op de hoogte brengen van een verandering die per half februari gaat plaats hebben. Per 15/02 treedt ik namelijk voor een dag in de week in dienst van de huisartsenopleiding van het VUmc waar ik me ga bezig houden met het begeleiden van groepen huisartsen in opleiding.

Ik ben nu bijna 16,5 jaar fulltime werkzaam geweest in de praktijk. Jaren waarin er in de praktijkvoering veel is veranderd maar ik nog steeds met veel plezier mijn werk als huisarts uitvoer. Wel is het zo dat ik gemerkt heb dat nieuwe prikkels en uitdagingen me helpen om energiek en enthousiast te blijven. Vooral het starten als opleider voor huisartsen in opleiding heeft me veel energie gegeven. Daarnaast doe ik veel werkzaamheden voor de huisartsenpost.

Lees meer

Reizigersadvisering en vaccinatie

Dr.. v.d. Velden heeft zich gespecialiseerd  in reizigersadvisering. U kunt een afspraak maken bij de assistente.

Van te voren dient u een formulier in te vullen: u kunt dit vinden onder praktijkinformatie --> reizigersinformatie

Lees de informatie even goed door. Het formulier kunt u direct via de site invullen en versturen.

Wet op Privacy per 25-05-2018

Zoals u wellicht weet is de wet op de privbacy verder aangescherpt per 25 mei 2018.

Dit betekent voor onze patienten in de leeftijd van 12 tot 16 jaar dat wij de uitslagen van onderzoek niet meer zomaar mogen doorgeven aan de ouders, zonder dat degene bij wie het onderzoek is gedaan bij het telefoongesprek aanwezig is.

Patienten vanaf 16 jaar moeten zelf bellen voor hun uitslagen, deze mogen niet aan derden worden verstrekt ook niet aan de evt. partner.

Dr. v.d. Velden: uw huisarts op de dinsdag en woensdag

 

Dr. v.d. Velde heeft spreekuur op de dinsdag en woensdag

 

Gerard De Bruijn

Rekening niet verschijnen op afspraak

Het komt helaas regelmatig voor dat een patiënt een afspraak maakt en vervolgens niet op het spreekuur verschijnt. Hiermee gaat onnodig veel tijd verloren. Immers, er is op uw komst gerekend.

Het kan altijd gebeuren dat u de afspraak niet door kunt of wilt laten gaan. Onverwachte situaties zoals ziekte of overlijdensberichten kunnen zich altijd voordoen, daar hebben wij natuurlijk alle begrip voor.

Het verzoek is om de praktijk minimaal 24 uur voor de geplande afspraak te bellen om de afspraak te verzetten of af te zeggen. Een andere patiënt kan dan in uw plaats gepland worden.

U krijgt een rekening bij niet verschijnen zonder bericht . De rekening bedraagt €25,00

Deze rekening wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed en dient u zelf te betalen.

De afgelopen maanden kwamen met enige regelmaat te veel mensen per dag niet opdagen op de afgesproken tijd. Wij zien ons daarom helaas genoodzaakt om deze regeling te moeten treffen.

  • 1
  • 2